• Kategorie
  • PÓŁBUTY ROBOCZE MOKASYNY BMFOODM PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY

Symbol: BMFOODM
Kolor
Biały
Rozmiar
Kategoria produktu Buty robocze
130.58
130.58
para Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w dniach roboczych
- towar pod zamówienie
1-5
Cena przesyłki 19.99
Odbiór osobisty Tychy 0
Paczkomaty InPost 19.99
Kurier POLSKA 24
Kurier pobranie POLSKA 35
Waga 1.16 kg

PÓŁBUTY ROBOCZE BMFOODM Z CHOLEWKĄ WYKONANĄ Z TWORZYWA, ANTYPOŚLIZGOWE PRZYSTOSOWANE DO PRACY W SYSTEMIE HACCP

Porządne i solidne buty FOODM to doskonały model który sprawdzi się w przemyśle spożywczym. Obuwie to półbut typu mokasyn, wykonany z wygodnego tworzywa. Podeszwa butów ochronnych jest antypoślizgowa, posiada także podwyższoną odporność na oleje, tłuszcze roślinne i zwierzęce. Komfort zapewnia wymienna wyściółka o właściwościach bakteriobójczych i grzybobójczych. Spody tych butów roboczych są klejone z dodatkowym przeszyciem wzmacniającym w obwodzie, wykonane są w porządnej jakości kauczuku termoplastycznego, posiadają bieżnik który wypiera wodę z podłoża. Zaletą jest także możliwość wyprania butów w temperaturze do  40°C. Obuwie ochronne spełnia wymagania norm EN20347. 

Cechy charakterystyczne półbutów roboczych BMFOODM

  • buty przed kostkę, typu mokasyn
  • mają cholewkę wykonaną z tworzywa
  • wyposażone zostały w wymienną wyściółkę z włókniny impregnowanej atestowanym środkiem bakterio- i grzybobójczym
  • obuwie posiadają spody klejone z dodatkowym szyciem wzmacniającym na obwodzie, wykonane z kauczuku termoplastycznego o bieżniku wypierającym wodę z podłoża
  • dodatkowym atutem jest podeszwa przeciwpoślizgowa odporna na oleje, tłuszcze roślinne i zwierzęce
  • obuwie idealnie sprawdzi się do pracy w systemie HACCP (przemysł spożywczy)
  • istnieje możliwość prania w temperaturze 40°C
  • buty spełniają wymagania normy EN20347

 

NIE WIESZ JAKI ROZMIAR WYBRAĆ? PRZED ZAMÓWIENIEM SPRAWDŹ SWÓJ ROZMIAR W TABELI ROZMIARÓW

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie