• Kategorie
  • PORTWEST A814 RĘKAWICE CHEMICZNE DO PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

Symbol: A814
Rozmiary rękawic
Kategoria produktu Rękawice robocze
7.75
7.75
para Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Ilość w opakowaniu 12 para
Wysyłka w dniach roboczych
- towar pod zamówienie
1-6
Cena przesyłki 19.99
Odbiór osobisty Tychy 0
Paczkomaty InPost 19.99
Kurier POLSKA 24
Kurier pobranie POLSKA 35
Waga 0.08 kg

Chemiczne rękawice robocze z nitrylu Portwest A814 do przemysłu spożywczego

Rękawice robocze chemiczne A814 Portwest wykonane z nitrylu doskonałe do przemysłu spożywczego, która jest także odpowiednia na środki chemiczne. Rękawice robocze A814 Portwest należą do III kategorii ochrony.

Rękawica robocza biologiczna pozbawiona alergenów chemicznych (alergie typu IV), białek lateksowych (alergie typu I) oraz nitrozoamin i substancji nitrozowych. Rękawica robocza Portwest A814 została zaprojektowana specjalnie dla przemysłu spożywczego. Rękawice robocze, które oferują wyjątkową elastyczność i zręczność w połączeniu z doskonałą odpornością na rozdarcie i przebicie. Te rękawice robocze Portwest to idealne rozwiązanie dla przetwórstwa żywności.

Producent: Portwest

Rękawice ochronne nitrylowe do przemysłu spożywczego Portwest A814

Cechy charakterystyczne rękawic roboczych Portwest A814:

  • Rękawice robocze nitrylowe są bez silikonu i mogą być stosowane w trakcie pracy z lakierami, elektroniką i szkłem
  • Produkt dla przemysłu chemicznego, spożywczego i petrochemii
  • Portwest rękawice robocze z tworzyw 100% bez lateksu
  • Chropowate wykończenie zapewnia dobry uchwyt
  • Grubość 0,28 mm
  • Długość 330 cm
  • Certyfikowano na zgodność z CE
  • Rękawice robocze Portwest A814 odporna na środki chemiczne
  • CE KAT. III
  • CE Foodsafe

Materiały, jakich użyto do produkcji rękawic roboczych gumowych: Nitryl

Zachęcamy do składania zamówień na rękawice robocze nitrylowe Portwest A814 w naszym sklepie Optimum BHP.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie